آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان

جزئیات پیش‌فروش بلیت سفرهای جاده‌ای در ایام اربعین ۱۴۰۲

جزئیات پیش‌فروش بلیت سفرهای جاده‌ای در ایام اربعین ۱۴۰۲ مقام مسئول سازمان راهداری با اشاره به آغاز پیش‌فروش اینترنتی بلیت سفرهای اربعین اربعین از شنبه آینده، گفت: پیش‌بینی لازم برای تسهیل سفرها انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۶۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ داریوش باقرجوان مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اظهار کرد:‌ با توجه به نزدیک شدن به اربعین حسینی از شنبه هفته آینده (21 مرداد) پیش فروش اینترنتی اربعین سفرها به مقصد استان‌های مرزی و مرزهای 6 گانه آغاز خواهد شد.

 

وی ادامه داد: در این خصوص تلاش شده که با استفاده از ظرفیت های کامل مشکلی در حمل و نقل ایجاد نشود و از ظرفیت دستگاه هایی که ناوگانی در اختیار دارند نیز در این ایام استفاده خواهد شد.

 

وی یادآور شد: زیرساخت های فروش اینترنتی یا رزرو برای بازگشت زائران نیز در حال ایجاد است و زائران باید در این خصوص برنامه ریزی های خود را در بازگشت به کشور و ورود به مرزها انجام دهند.

 

مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: با توجه به این‌که شاید برنامه زمانبندی دقیقی برای برگشت زائران از سمت عراق به دقت انجام نشودف لذا در این خصوص حداکثر 6 ساعت برای انتقال و جابجایی زائران در نظر گرفته شده است. کسانی که بلیت رزو کرده اند، فارغ از هرگونه ناوگانی که در لحظه ورود به کشور موجود باشد کار جابجایی انجام می شود در غیر این صورت زائران منتظر اتوبوس مورد نظر خود می شوند.

 

باقرجوان اضافه کرد: شرایط به گونه ای است که باید تمام چارچوب ها و زیرساخت هایی که در حوزه جابجایی و حرکت ناوگان حمل و نقل وجود دارد مرور شود، در این راستا مانور هماهنگی اربعین در پایانه برکت مهران با حضور 18 استان آغاز برگزار و مسائل و مشکلات موجود احصا خواهد شد.

 

وی تاکید کرد: تمام تلاش مجموعه سازمان راهداری با همکاری دیگر نهادها و ارگان ها تسهیل در تردد زائران و سلامت و خدمات رسانی مطلوب و شایسته به زائران اربعین حسینی(ع) است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار